Tuesday, January 23, 2007

Five!

Захапвам куката, която ми хвърли Влад. Ето ги и моите 5 неща, които я не знете, я сте пропуснали, я аз съм решил да си ги кажа за всеки случай (без бой).

1. Чудя се дали не съм си сбъркал призванието. Или само работното място. От доста време не съм щастлив с работата си. Ама много сериозно. В момента сменям мястото и се надявам, че това ще хвърли малко светлина върху въпроса, защото това наистина не ми дава мира. Искам да съм добър в това, което правя и то да ми доставя удоволствие. А в последно време не е така. И въпреки това ме сърбят пръстите да си напиша една джаджа, за която си мисля от мнооого време. Има нещо в програмирането, което ужасно ми харесва и ме привлича. Само не трябва да бъркам отношението си към него. Time will tell...

2. Не паля свещи за удоволствие. У нас можете да видите доста свещи и свещници. Много ги харесвам - обичам да притежавам красиви свещници, но рядко ги използвам. Всъщност не намирам нищо мистично/магично/защитаващо или каквото и да било в свещите. Харесва ми как миришат. Създават уют. Понякога са доста подходящи за някой изцяло символичен жест. Това е. (Тук може и да ви лъжа...)

3. Първата касетка, която си купих беше на Pet Shop Boys. Малко след това дойдоха Bon Jovi и Nirvana.

4. Наскоро установих, че не знам коя е любимата ми книга. Не е като да не съм чел ужасно добри и вдъхновяващи и прочее книги, но все пак... Объркващо.

5. Силно подозирам, че съм много по-глупав, отколкото всички си мислят. Дори не знам защо толкова хора имат толкова високо мнение за мен. Сигурно заблуждавам всички по някакъв много особен, но ефективен начин. Oh, my God! Or is it true? Не, съмнявам се...

Толкова от мен. Да ви видим вас! Ако искате можете да оставите комантар към този пост с вашите пет или линк към тях.

Други хора, чиито 5 са в нета: Влад, Bleeth, Вени, Ина, froz, aph3x, veso peso, Tim_Logik, Ири и Anor.

5 comments:

Anonymous said...

Хъм, това със съмнението в интелигентноста не е никак ново под слънцето. Споко, всеки го разтриса това в един или друг момент.
А това за работата не е никак хубаво.
Бях чела, че на 5( :) ) години човек трябва да си сменя попрището, защото принципно толкова време трябва да се усвои дадено умение и да ти втръсне от практикуването му. Има късметлии, при които този момент не идва, но при повечето хора е тъй.
Впрочем, хъъм, аз да се обиждам ли, че не съм в списъка?
*шегувам се*
А да ти подаряват свещи обичаш ли?
И впрочем... йее, не съм смао аз негоряща свещи а гледаща и радваща им се.

ro-tex said...

Сори, че не съм те сложил в списъка. Аз да си призная напоследък не чета много блогове. А и ти си малко ... "свръхпродуктивна" за да мога да те следя като свят. За това просто като имам време поглеждам новостите.

Знам го това за смяната на попрището, ама не мисля, че е продуктивно. Още повече, че още нямам 5 години в това - само 2 са ми. Като минат още 3 може и да го сменя.

Иначе обичам да ми подаряват красиви свещи, да. Още повече - свещници. Не ме питай защо - нямам идея. Просто ми харесват. :)

Anonymous said...

Както казах, шегувам се, спокойно ;)
И, да и ти да киснеш по цял ден вкъщи и ти ще се чудиш какво да правиш.
Хъм, хмъ.
Инак, не е задължително всяко нещо, коеот праивм или ни харесва да има логика, така че споко. ;)

ro-tex said...

Хо-хо! Много ми се иска да кисна по цял ден вкъщи и да се чудя какво да правя. Но не е съвсем така. Обикновенно нямам време да се обърна, а в момента уча за сесия. Мъката е пълна! Как може така да не стига това време, бе?! Как се предполага да се справи човек?
Ама айде - ще го мъчим, пък каквото излезе! :)

deflax said...

Супер :)

Благодаря че ми четеш блогчето :P