Wednesday, July 02, 2008

Blogroll update

Време ми беше да си опресня blogroll-а и RSS-четеца. Така и не ми стана ясно защо Крокодилът не ми е в четеца (това, че неговия блог го чета на batch-ове от по месец-два е друга тема). Енея официално слиза и от blogroll-а, и от RSS-а докато не се осъзнае малко и не почне да контролира глупостите, които пише, че само се изнервям напоследък като я чета.
Също така официално заплашвам Попов, че ако не си срита задника да напише нещо и той ще лети! Срамота е така да си зае*авате блога, гус'ине! ;)

След като така или иначе съм седнал да пиша искам да препоръчам (може би отново) блоговете на Йовко Ламбрев и Нели Огнянова. Това са двата блога, които следя с най-голям интерес.

Също така слагам и един ред любов към XKCD - този комикс е невероятен! :)

3 comments:

Anonymous said...

Виноват другарю Новаков, предвидено е в плана, но най-вероятно ще е след Каварна ;).
btw предвидете си една дата след вторник, за обсъждане на живота, вселената и всичко останало... :)

Anonymous said...

Извинявай много Ивайло, обаче аз този блог не го пиша за теб, че да ми даваш тон, какво и защо да пиша.

Съжалявам, че смяташ нещата ми за глупости, бих се радвала, ако обясниш за какво точно става дума, защото така е просто грубо.

ro-tex said...

@Любо: Тъй вярно! Само дето не е ясно колко след четвъртък ще дойде, ама това ще го уточним по-късно.

@Енея: Абсолютно съм съглсен, че не го пишеш за мен и именно за това не съм дошъл да ти се карам, както ти в момента правиш, а тихо и мирно си те махнах от blogroll-а.
А грубо или не - моят блог е моята крепост, както е казал народа.
Не го взимай толкова навътре - просто вече не си по моя вкус. Колкото до обясненията, за които питаш - не веднъж оставих кратки и сдържани коментари по блога ти, но нека ги обобщя и тук:
- изхвърляш се много: говориш големи думи много лесно, но след това не виждаме никакъв резултат;
- даваш крайни мнения без обосновка (това и аз го правя, но обосновката ми обикновеено е 'лично мнение');
- пишеш неграмотно: това просто не спира да ме тормози - правопис и членуване, точки и запетаи - тези неща не означават нищо за теб. Разбирам, че не е лесно, типографските грешки са ежедневие, скука е да си проверяваш поста граматически, но все пак... След като аз намирам време да го правя, без всякакви 'профестионални' или 'журналистически' претенции, то за теб няма никакво оправдание.