Sunday, July 03, 2005

Анцето и неговите покани :)

Днес с усмивка прочетох тазгодишната от уникалните покани, които Анцето сътворява за да събере гостите си на купона за рожденния си ден. Хе-хе. Купон е дори и самото им четене :) Жалко, че този път ще трябва да пропусна - винаги се получават интересни купони.

Ето я и кореспонденцията по темата (надлежно редкатирана):

Поканата:

"Драги приятели,
По повод днешния си рожден ден, възнамерявам на ХХ.07, след 19.30 да организирам скромно парти на добре познатия на повечето от вас адрес: ХХХХХХХХХХХХХХХ. Ще се радвам да ме удостоите с присъствието си!
Моля обърнете внимание, че тази покана е ЛИЧНА. Воденето на допълнителни лица - извън т.нар. "половинки" - е възможно САМО след изрична КОНСУЛТАЦИЯ с организационния комитет (ХХХ ХХ ХХ; ХХХХ ХХХХХХ). Антон Белков, това важи особено силно за теб!!!
Доскоро,
Ангел."

Отговорът:

"Уважаеми г-н Игов,
Моля да приемете моите поздравления по случай Вашия рожден ден. За мое най-голямо съжаление не бих могъл да приема Вашата покана - на следващият ден се налага да положа последния и най-неприятен изпит от лятната си сесия. При други обстоятелства това не би ме възпряло, но ако не премина този изпит на есен ще се влея в редиците на храбрата ни армия. Тази алтернатива, колкото и благородна да е тя, не ме привлича ни най-малко и ми се налага, макар и с огромно съжаление, да ви пожелая приятно и весело прекарване на Вашето парти.

С уважение: Ивайло"


За сравнение миналогодишната покана беше на тема "Тодор Живков". Обичам хора с чувство за хумор :)

0 comments: