Friday, July 22, 2005

Office - new look!

Вчера беше абсолютна лудница - пренаредихме целия офис! :)
Нашата стая вече е подредена така, че всички да можем да си виждаме, а Лафчето и Ice-a си имат отделна стая. Беше малък хаос и ужас с цялото разглобяване и разнасяне на работни станции, разместване на бюра и т.н. Сега е странно, но май е по-добре. Ако не друго поне изчистихме! То и това само по себе си не е малък подвиг.
Лошото е че на Венски пак му доха от вратата (както, между другото, и на мен) и за да не настиваме масово ще трябва да си извръкаме климатик. Време си му е вече.

Новоподреденият офис вече си има и маскот - един малък шарен гумен охлюв :))) Само трябва да му измислим място преди Емо наистина да си го е приватизирал, както заплаши, че ще направи.

Нов офис - ново двадесет. Сюрприза за седмицата е че си имаме супер-мега спешна задача и по случая ще работим и събота и неделя. Гадост. Не за друго, ама за този weekend имаше варианти:
а) да ходя на купон във Варна за рожденния ден на Алекс. Това си беше уредено и т.н. и самото му пропадане яко прецака Ники (за което отново се извинявам).
б) да ходя на Пирин с Габи и Гери. Не е нужно да обяснявам колко ми се ходи на Пирин, особено с тия двамата сладури :)
в) да се ходи някъде на скали. Сега както си имам нови-новенички еспадрили скалите придобиват допълнително очарование.
Но не... Ще се бачка. Нищо де - поне излязохме от летаргията. А за след работа имаме нова игричка за разпускане - Counter Strike: Source. Много як engine! Исински удоволствие. Е, това го оставяме за по-късно - в момента Zend-a ме зове... :)

0 comments: