Saturday, October 29, 2005

Студ & Адреналин -> Боженица!

Скапан съм и ми се спи ужасно. Обаче съм доволен до пръсване! Страхотен ден на Боженица - много добро катерене, въпреки кучешкия студ. През целия ден температурата не се качи над 10 градуса, беше облачно и мъгливо, с една дума - мизерия! Това, обаче, изобщо не ни спря. Да, тичахме и подскачахме като луди преди всеки тур, намръзнахме се зверски и сигурно ако знаех какво ще бъде нямаше да тръгна изобщо, но... :)

Резултатите от деня (лично за мен) са доста положителни - три изкатерени тура + един, от който яката паднах. Падането е особено важно и полезно, тъй като това ми е първото сериозно падане като водач, а е особено важно човек да понатрупа малко опит в тях за да знае "кое - как" и за да не се шашка в такъв напечен момент. А и падането не беше лошо - преценките на различни хора варират между 3 и 5 метра, което си е едно стабилно летене надолу. :)
Изкатерени турове - Варваристан (не му знам категорията)(flash), Сивите плочи (6) (on sight) и един лесничък тур в самия край на масива Нишата. Тура, от който най-мизерно се изтърсих според Габи се казва Stairway to Heaven (метър в ляво от Сивите плочи), което ще рече, че аз този тур докато не го изкатеря като свят няма да мирясам! Днес просто не ми достигнаха сили - тръгнах го веднага след предишния, успях да мина пасажа и след него просто... Абе паднах си най-класически. :)

Събрали са ми се вече три тура, които чакат да бъдат изкатерени. По един на всеки от обектите, на които ходим - Приятно (6+/7-) на Лакатник, Оптимал (6+) на Враца и сега Stairway to Heaven (около 6+) на Боженица. Мисля че това е една доста добра програма, с която трябва много сериозно да се заема в най-скоро време. Да речем идният weekend! :)))

1 comments:

Топблог said...

Здравейте,

Каним ви да регистрирате блога си в блог класацията на България категория "АДРЕНАЛИН"
http://topblog24.com.

Поздрави Екипът на Топ Блог 24