Friday, March 24, 2006

What's the latest?

Последните няколко дни бяха доста занимателни, което тук се отразява като гробно мълчание. Но да видим какво се случи:

Първо Андрей се върна в България и организирахме едно доста забавно виждане в Дон Домат. Винаги съм му се учудвал на способността самосиндикално да забавлява цялата компания наоколо, дори и да няма нищо кой-знае-колко забавно за разказване - просто го умее. Чухме доста забавни моменти от подреждането на жилище в LA и по-специално - снабдяването с мебели, с което той се е справил изключително предприемчиво. Има хляб в това момче... :)

Покрай пристигането на Андрей се сдобих и с така дългоочаквания си фотоапарат:

Olympus FE-100

Нещото е доста глупавко - нямам контрол върху повечето настройки. Обаче пък снима добре и е доста компактно. Ако прави добри снимки на открито при лоши светлинни условия - цена няма да има. Защото колкото и да си кривя душата не мога да отрека едно - взех си го за да мога да снимам, когато сме на скали! :)
Нещенцето тежи 140 грама без батерии, така че ако си намеря хубаво, добре защитаващо го калъвче (както Невенче изрекламира Case-logic - "What's inside survives!") ще мога и да катеря с него. А това да се бодна на върха на тура и да снимам следващите изотгоре - мм, ще бъде забавно! :)

0 comments: