Tuesday, January 16, 2007

Sick

Fervex, Nurofen StopCold, Gelomyrtol forte, Paracetamol, Trachisan... Това е днешното ми меню. Причината: стабилно 37.5 и малко отогоре, здрава кашлица която ми разкъсва цялата трахея и витални показатели като на истински болник... Мдам... Тоя път я втасах, при това в самото начало на сесията. Днес не отидох да си видя оценката по Моделиране, но смятам, че е положителна. Утре обаче ще трябва да ида до ТУ за да си защитя курсовия проект по Мрежи. Мъка... Надявам се сваля проклетата температура до тогава.

7 comments:

Anonymous said...

само недей да взимаш fervex и paracetamol заедно, че fervex-а си е paracetamol+витамин C. Просто за тази температура няма смисъл да прекаляваш с тровенето на черния дроб :).
ps и оздравявай, че има бира за унищожаване :)

Anonymous said...

Боже, ама ти сериозно ли пиеш всичкия тоя боклук?

Anonymous said...

Горкия...
Впрочем, внимавай как се тъпчеш с тези неща, да не вземеш да се натровиш.
Обмислям да се домъкна да ти донеса от моя зелен чай.
Тое е един ужасен бълвоч, който се поема като от участик във Фактор Страх - затваряш очи, стискаш нос и пиеш. След втория ден наливане с него си кукряк. (Все още не знам дали е защото просто организмът отказва да бъде подлаган на това мъчение и влага всички налични сили да се излекува, зада избяга от него или просто наистина действа. Има ли някакво значение, в края на краищата?)
Ако трябва, казвай... малко тегаво се прави, но пък веднъж сварен, можеш да си го пиеш цял месец ;)

ro-tex said...

Хахаха... Спокойно, хора - няма да се натровя. Аз малко или много вече се поотказах да пия лекарства - вече тече трети ден в който не мога да си смъкна температурата по никой начин. Така че съм я оставил да си се оправя сама. Просто ще мина на антибиотици и ще се оправя. След като тази сутрин аналгина ми свали температурата с цяла 1/10! :) Просто не ще да пада...
Хубавото (не знам защо е хубаво, ама нека да е хубаво) е, че вече не държа 37.5 (температурата на пневмониите), а 38 - т.е. може да не е пневмония, което към момента ми е основната надежда. Ама ще видим... След час и нещо отивам на снимка и ще си проличи...

Anonymous said...

Ииии?
Не ни дръж в съспенс де.
Впрочем ти не отговори нищо за чая...

ro-tex said...

Ами всъщност май съм малко по-добре. Имам някакъв шанс да ми се размине без антибиотици. Днес почти нямах температура и ако и утре сутринта нямам значи ще се справя и без тях.
А твоят зелен чай нещо много особено ли е или е обикновен зелен чай? Защото аз имам такъв и мога да си направя ако смяташ, че ще помогне. Колкото до това, че е бълвоч - пробвай няколко дни с постоянна температура и (от днес) нос като чешма и ще установиш, че нивото ти на гнусливост рязко е паднало. :)

Anonymous said...

Ами, води се "отвара", а не чай ;)
И има нещо вярно за лафа за прага на гнусливост ;)
Хъм, радвам се, че оздравяваш :)