Monday, July 16, 2007

Blogger rights

За съжаление покрай добрите новини за Странджа има и не толкова добри новини за нас, блогърите. В пресата (електронна и хартиена) се появяват всякакви странни заглавия, обвиняващи блогърите в какво ли не. Също така излизат наяве случаи в които писаните от някои хора материали се следят внимателно и тези хора биват привиквани в полицията за... как беше?... справка.

Коментари по повода:
optimiced.com: “Странджа”: Да мълча или не?
yovko in a nutshell: Ще продължим!
Дневник.бг: Блогъри са привикани в МВР заради Странджа
Линукс за българи: Блогърите - новата мафия???
Кутията за всичко: Що е то?

Bloggers' Rights at EFF



В момента нямам нерви да седна и бавно и структурирано да изразя мнението си по въпроса. За това ви давам горния списък с връзки. Ако ме споходи вдъхновението в близко бъдеще и аз ще дам своя принос. Нали сме мафия - трябва да се подкрепяме! (Мафия.. бла...)

2 comments:

Anonymous said...

Я марш веднаха в Списъка :)
Къде се затри бре дете?

ro-tex said...

Списък? Какъв списък? Сигурно съм вече в много списъци - де да знам. То за толкова време... Зазяпах се, че драскам глупостите си из Мрежата вече три години. Поне от този адрес, де... Трябва да си погледна backup-а на базата данни за да видя колко време съм писал в първия си блог.

Иначе къде се затрих - ами бачкам (стандартно извинение номер 1...), опитвам се през weekend-ите да се измъкна от София (по-миналия уикенд бяхме на палатки - супер беше!), но най-вече се опитвам да оцелея психически до заветната дата 28.07.07 - тогава излизам в отпуск! И хуквам за Камен Бряг!!!!!!!!!!!!!! :)

Та така - аз това си правя. :)
Ти да се похвалиш с нещо?