Monday, June 30, 2008

Diablo III

Blizzard обявиха Diablo III !!!

Най-сетне! Чакането свърши, сега започва доста по-мъчителното очакване.
Заедно с анонса, разбира се, Blizzard ни дадоха и няколко трейлъра, които да съзерцаваме и по които да въздишаме докато чакаме самата игра. Списъкът с линкове е в края на поста.



Първо впечатление от трейлърите:
Художниците на Blizzard са номер едно! Респект! Може би защото започнах с artwork trailer-а, но тези хора са страхотни.
Самия gameplay изглежда обещаващо подобен на Diablo II - нещо, на което много се надявах. Разбира се, обстановката в играта е съвсем различна, пълно 3D, изобилства от страхотна физика и обещава абсолютен кеф. Това, разбира се, е моето некомпетентно мнение - аз съм тотално незапознат със скорошните игри. Поиграл съм малко Doom 3 и Quake 4 (второто кефи) и това е.

От тук нататък ни остават само спекулациите - кога ще излезе, наистина ли ще е толкова страхотна, колкото обещава да е, какви ще са системните изисквания, ще се плаща ли за да се играе on line и т.н., и т.н.

Едно е сигурно - Diablo III ще има и то ще е страхотно!

Сайтът на играта: Diablo3.com

Трейлърите: Diablo III - Media

FAQ: Diablo III FAQ

2 comments:

iffi said...

Лелеее колко време е заминало в игра на Diablo II. Направо ме е страх да си представя колко дни и нощи ще отидат в цъкане на Diablo III...

ro-tex said...

Определено! А и още с първия поглед към gameplay demo-то си личи, че Blizzard пак са действали със замах. Да видим колко по-голям и интересен ще е този път светът! :)