Friday, October 03, 2008

Silver bubble

Ля-ля-ля! :)

Това е състоянието ми в момента или поне такава е моята интерпретация. Иначе ми се спи, уморен съм и трудно мисля. Но нека гледаме положително! ;)

От известно време си мисля, че блогът ми е станал скучен, мрачен, жлъчен и черноглед. Това не ми харесва - блогът е отражение на списващия го, а аз не искам да бъда такъв. За това обявявам началото на проект Silver bubble!

От името вероятно вече става ясно за какво става дума:

[*] нечетене на БГ преса
[*] негледане на БГ телевизия
[ ] неписане за вбесяващите абсурдите в БГ (смешни - може)
[ ] неписане за вбесяващите абсурди по света (смешни - може)
[ ] повече geek постове
[ ] повече climbing постове
[ ] позитивна гледна точка (Ебал съм му майката, няма да се ядосвам повече за глупости!)
[ ] малко повече personal update постове (може би)

Целта на проекта е ясна - "Fitter, Happier".

Вероятно много хора няма да се съгласят с мен и ще кажат, че си заравям главата в пясъка и т.н. Отговорът ми от сега е, че нервите ми вече не издържат на тази действителност и за това ще се потопя в собствена такава. От една страна ignorance is bliss, а от друга - струва ми се, че мисленето ми е обременено от държавата и обществото в което живея. Струва ми се също, че това може да бъде променено. Да видим...

За момента Silver bubble ще обхване само този блог и, надявам се, празното пространство над раменете ми. В последствие може да измисля и още нещо.
Стискайте ми палци.

2 comments:

Anonymous said...

Браво! Според мен си избрал правилната алтернатива. Иначе - не искам да се замислям.Изброените точки са идеални, смятам и аз да се водя по тях (поне първите две са задължителни!)

Anonymous said...

Най-накрая положителен пост! Браво! Правилната стратегия!