Thursday, December 01, 2005

Идейки, идейки...

Е, прекрасният план този weekend да ходим на Вихрен и да участваме в учредяването на новия катерачен клуб пропадна. Оказа се, че няма достатъчно места, всичко виси, 'организаторите' (сори, ама си е вярно) не знам какво изорганизираха, но нищо не ни казаха освен 'Ами то ако навием ХХХ...', 'Ще видим...' и подобни. Както и да е. Вместо това малко ще си помързелуваме - карти, вино...

Освен мързеливата част, обаче, има и една малко луда (разбира се). Тази сутрин съвсем случайно забелязах, че сляпата стена на блока на Михаела е украсена с доста интересни като форма бетонни фризове. Самите форми са дълбоки около 3-5см на пръв поглед и имат доста хубави ръбове. Някак си се получава един доста забавен (макар и лесен) тур, който може да се катери по много различни начини. Така, че това е идеята за събота сутрин - Urban climbing! :)
Това е жилищен блок и не мисля, че е забранено да се катери по него, но нека ако някой има информация забранено ли е или не да остави един коментар тук, че да знаем с какво се захващаме.

Планът за weekenda продължава с не чак толкова приятната част 'учене за изпити' - имам да си се боря с Т.Е.-то.
За сметка на това неделният ден (дай Боже!) ще бъде посветен на Боженица! Да, прогнозата е за хубаво слънчево време и мислим да се възползваме до последно. :)

2 comments:

Anonymous said...

nqma mesta li?
da nqma6e koi da vi zakara do mestata.
ima6e pone 3-4 mesta
tova 4e nqwma6e jelanie e dryga tema

ro-tex said...

Това, което чух аз да казваш е "Ако навием [не-помня-кой]." И някакво пресмятане на места и нещо подобно. С информацията, която имах тогава сметнах че има точно едно свободно място, а принципно желаещите бяхме пет или шест - не помня. Някак си не ми се връзва цялата картинка.
И да, пред перспективата да се чудим какво да правим през weekend-а решихме да заложим на малко белот и катерене - always works for me...