Monday, December 12, 2005

Скакавица

Чета предния си пост и се възхищавам на смелите си планове... Както по-късно се оказа - прекалено смели. Стигнах едва до отсяването и записването на клипчета на DVD и разчистването на 6 от 7-те ми DVD-RWs.

Иначе пооздравях - качването на Рила имаше просто вълшебен ефект. Е, при завръщането в София някои от симптомите се върнаха, но... скоро и те ще си идат.

За Скакавица:

Беше страхотно. Наистина. Първият ми зимен преход и, разбира се, си загубихме маркировката, полутахме си се и благодарение на шестото чувство на Мишката и добрата ориентация на Слави открихме правилния път. Преходът беше доста приятен и при добро време. Излишно е да споменавам колко безумно красиво е там горе.
Първият извод от прехода: още днес отивам да си купя гети. :) Нещото просто работи - ако не бяха гетите щах да измръзна брутално, а с тях нито снежинка не ми беше влязла в обувките. Просто супер.

Първата вечер се направихме на истински студенти - унищожохме известно (всъщност не особено известно - аз лично не знам колко беше...) количество бял пелин, червено мелнишко вино, ром... На края на вечерта компанията (кой повече, кой по-малко) се беше пренесла в "един по-добър свят"... :)
Боулдърстването по станата на хижата изобщо няма да го споменвам (хижарят обаче би го споменал. Май би споменал и няколко майки... Но все пак нищо не каза. :) )

0 comments: