Saturday, March 04, 2006

Честит трети март, българи! (малко на патерица...)

Вчеращният национален празник бе посрещнат както подобава - първо бяхме на тържествената заря пред Народното събрание, а след това на концерт на Балканджи - една от най-подходящите групи за случая. Чухме някои нови песни - ще трябва да ги потърся да ги чуя, защото са доста добри.

Днешният ден, на свой ред, започна около 12:30-13:00.
Кафе, палачинки... ммм!

Настроението е малко заспало, но затова пък - доволно размазано. Плановете за днес и утре са просто вълшебни - за тази вечер малко Heroes (за да довършим абсолютния мързел), а утре (най-сетне) - Лакатник!!! :) Стискайте палци да е сухо и слънчево за да не умрем от студ по скалите. Това ще е и сефтето на примките, които така усърдно съборам последно време. За момента са само седем, но и това би трябвало да стигне за късите турове на Лакатник.
Вечерта след скали е планирана също така прекрасно - Диана най-сетне си е в България и ще направим едно събиране с нея и Ева. Доста време мина...

Та така... А сега може би ще погледна как започва материала по ТЕ-2... Мъката ще е пълна, но все някога трябва да се започне, нали?

0 comments: