Thursday, May 04, 2006

Незнайно защо, но определено има доста осезаем спад в интереса ми не само към собствения ми блог, но и към чуждите, а и към Интернет като цяло. Усещам се, че отварям всичко на всичко пет сайта, като два от тях са ми пощите. Мдам... I guess it's just a phase. ;)

Та какво да ви кажа? Напоследък купонът си върви доста добре (да не чуе дяволът!) - новопоявилото ми се хоби, а именно фотографията малко изостава тези дни, но то е по-скоро от липса на време от колкото от липса на ентусиазъм. Опитвам се да понауча малко Photoshop, но отново времето ме спъва. Да не говорим, че имам художествените дарби на орехова черупка... Само дето това никога до сега не ме е спирало и нямам намерение да го оставя да ме спре и сега! :)
Някои от фото-опитите ми могат да се видят на Фото Форум и Фото Култ.

Друго интересно? Ами не знам - вчера открих, че в Climbing Guide вече са започнали да пишат категориите по френската скала (за момента са дублирани - по френската и UIAA). Видях го и се захванах да си проверя какви категории са изкатерените ми турове. Оказа се, че не само категориите на някои от тях са сменени (я нагоре, я надолу), ами и някои имена са други! Падна голямо пренаписване. Резултатът всъщност доста ме изненада - графиката ми стана абсолютно симетрична. Nice... :)

Иначе все още не съм много наясно какво ще правя на рожденния си ден - или ще сме у нас, или ще сме у Мишката, или Бог знае какво и къде ще правим... Също така не е ясно и кои ще го правим, но това е вече отделен въпрос. Незнайно (или пък не) защо последните години не посрещам рожденния си ден с нетърпение и радост (като нормалните деца), а с доста тягостно чувство. Не защото остарявам, ако това си мислите... Просто не помня кой е последният ми рожден ден на който да съм си изкарал добре и всичко да е било наред. Е, стискайте ми палци...

3 comments:

Anonymous said...

neka tova se promeni:P
Nicky

Anonymous said...

бтв, пак не си си оправил линковете... просто цъкни на Climbing guide и ми кажи какво става :)

ro-tex said...

Хе-хе. Мерси за поправката. Нали ме знаеш, че понякога съм голяма блейка... :)