Sunday, July 30, 2006

Чао за сега!

Е, това е последният ми пост за следващите две седмици. Официално вече съм в отпуска и утре (днес, след няколко часа) заминаваме за Камен Бряг! Част от компанията вече е там и подготвя терена. ;)

Днес лудницата беше пълна - провизии, ново зарядно + батерии, събиране на багаж и всякакви подобни безумия. Скапан съм и умирам за сън, а не знам дали ще заспя - малко нервичките...

Не знам как съм успял миналата година да ида на Камен Бряг само с 35 литровия си Rock Eagle. Тази година едва си събрах багажа (с адски много зор) в 60+15 литров Wolfskin! Ужас! Истина е, че нося повече катерачна екипировка от миналата година, но все пак... 100% съм наблъскал неща, които няма да ползвам. Миналата година не беше така! :)

Както и да е - важното е, че малкото чудовще вече е събрано и натъпкано и съм почти направо готов за път! Взех си учебниците по ТЕ-2 с надеждата че ще поуча поне малко. Ще я видим тая работа... Единствената книга която си взимам е "К." на г-н Игов - да се надяваме, че ще ми стигне, щото е малко тъничка, а е доста интересна и няма да ми трябва много време за да я гризна.

И така, adios amigos i hasta luego!

1 comments:

Anonymous said...

Ех,отпуска,прекрасно.Пожелавам ти незабравими преживявания.Весело прекарване на това прекрасно място.