Tuesday, February 27, 2007

Щастливо безработен

Както неведнъж през последните седмици, отново ще кажа, че е много готино нещо да бъдеш безработен. Особено ако междувременно имаш достатъчно пари на разположение! :) Едно от най-хубавите неща (освен, че можеш да се наспиш) е че можеш да идеш на скали когато си поискаш! Следвайки тази мисъл тази седмица с Мишката отидохме на скали в сряда и в петък и си изкарахме супер, както можете да се сетите. Направих си първото падане за тази година и се отказах да се опитвам да изкатеря Приятно. Деси си изводи първия тур, пусна първия си рапел, самоосигурява се без самоусигурителна лента. Абе забава... :)

Другото хубаво нещо е, че тази вечер се видях с Диана, която се е прибрала от Швейцария за десетина дни. Радост! Много рядко вече ми се случва да се видя с толкова близките си приятели. Откакто и Венски напусна (временно, надявам се) наш'та мила рОдина май че вече не ми останаха никакви наоколо... Добре поне, че си имам Мишката и катерачи, че иначе не знам какво щях да правя.

Странно, но пак не намирам достатъчно време да чета книги. Габи ми е дал "1984" от маса време и ми е супер интересна, но още не съм я свършил. Може би защото не се задържам вкъщи де, но... това не е оправдание! :)

Последна новина - Пилчо си има нов блог, който вече ще си запиша и ще следя! То такова нещо ще си струва! А, ето го - http://pilcho.blog.bg/

4 comments:

Anonymous said...

Не се натъжавай, ангелче, истинските приятели се носят в сърцето и затова винаги са близо до теб {}

Anonymous said...

Ти от кога си пак щастливо безработен бе? Нали миналата седмица работеше? Какво стана?

Anonymous said...

Пак съм аз :) Sorry за спам-а, но блогът на Пилчо мисля че съществува от преди аз да напусна МедияУан (след проверка направо съм сигурен че е така). Поздравления че си го намерил ;)

П.П. на който му се занимава да нареди неизвестен брой запетаи в горните изречения

ro-tex said...

Коя минала седмица кога къде какво съм работил, аз защо не съм разбрал и най-вече ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ Е ПЛАТИЛ!?!?!

Не бе пич, не съм работил - мотам се още. :) Миналата седмица бяхме с Мишката на скали. Не знам кой е работил, ама не съм бил аз. :)

Колкото до блога на Пилчо - мдам, сигурно отдавна го има, ама аз знаех само за първия й блог, дето беше на някакъв руски сайт, не помня вече кой точно. Кога си е направила БГ блог не знам, ама вече като научих може да започна и да го следя. И само за сведение - ми не, не го намерих ами просто я попитах за линка и за да не го забравя пак директно го постнах. :)))