Saturday, September 15, 2007

Spicy!

Един от най-странните шоколади, които съм опитвал! Без съмнение много приятен (това все пак е Lindt Noir), но същевременно и доста екзотичен.
Че е лют, лют е, но не прекалено - все пак е приятно. Все още не мога да преценя дали бих си взел пак такъв (аз по принцип никак не ям люто), но това е по-скоро заради алтернативата - Lindt Noir 85%... :)
Определено си струва да се опита!

edited 17 Sep:
Общото мнение за това шоколадченце изглежда е негативно. До сега не съм срещанл някой който да е възхитен или поне да каже "М, да! Харесва ми!". Според мен продължава да е интересен.
Аз да съм предупредил... :)

6 comments:

Anonymous said...

ох...може би даже ще пробвам:D
тук за мое наи-искренно съжаление няма специализирани магазини на Lindt и в следствие на това сравнително малко видове шоколади:(
но ако знаеш колко са им страхотни бонбоните ...О:-)

ro-tex said...

Ха-ха-ха! Who's the chocoholic? :)
Мдам, пробвай. Шоколадчето си го бива! :)

Anonymous said...

Обожавам този шоколад! Определено не е за всеки ден (като всеки истински деликатес :)), но комбинацията натурален шоколад и люти чушки се оказа диво-очарователна. Разбира се, от Lindt не могат да сбъркат :)

Anonymous said...

Ииии аз се сещам поне за два добре заредени специализирани магазина на Lindt в София. Единият до НДК, другият на Раковски (на завойчето до Славейков).

ro-tex said...

Хе-хе, да!
Има още един магазин - на опашката на коня, може би втората пряка навътре, точно на ъгъла. Само дето никога не съм минавал край него в работно време, та никога не съм и влизал. Но е полезно да се знае! ;)

Anonymous said...

хихихихи, вчера си го купих :D
биде иъяден от мен и от още двама приятели за отрицателно време! Дори не ни се стори много лют О:-)
Аз, като по-скоро нелюбител на тъмен шоколад, бих казала, че е страхотен! Точно, защото двата вкуса си пасват много добре :)

p.s.: следващата ми цел е
http://www.worldofsweets.de/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/1/300912a1_p1.jpg
тъмен Lindth с вишна и чили... звучи също много интересно, нали?;)