Monday, December 17, 2007

Gecko++

След разглеждането на около хиляда вида гекони (тук) реших, че според мен този е най-готиният. Защо се занимавам с подобни идиотщини? Айде сега, въпроси... ;)
Ако някой има предложение за по-готин - да го праща. Изискванията са да е с дълги пръсти, които да завършват с готини вендузки. Ако може да е готин на цвят и да няма изродена опашка - още по-добре.


Съвсем между другото реших да се възползвам от предоставеното ми място на сървърите на google и си направих една picasa галерийка, вдъхновена от The world of climbing на Габи. Можете да я видите тук: What is climbing?

3 comments:

Anonymous said...

Wow... Страхотен подбор на снимки! В забързания живот, който водим, забравяме къде сме били, какво сме правили и как сме се чувствали. С тази колекция успя да ми припомниш някои неща, благодаря ти =-)
Е, кво е катеренето - това сте вие, без вас нямаше да е същото. Ако има нещо изключително и магнетично в катеренето, то това сте именно вие, катерачите, моите приятели. Обичам ви всичките! =-)

ro-tex said...

Хе-хе именно това се опитвах да разкажас албума - самото катерене е хубаво нещо, но това което ни се случва около него и хората с които ни среща - това са истински ценните неща. :)

Anonymous said...

Мда... и аз доста се разчувствах гледайки снимките. От колко време вече се познаваме и колко много неща сме преживели заедно... и колко малко се усещаме, че всъщност наистина ни е яко заедно...