Tuesday, January 15, 2008

A blast from the past

Когато за пръв път реших да си направя блог го направих на Sentinel - домашният ми рутер. Пуснах едно Serendipity и започнах. По-късно преминах на Wordpress и си прехвърлих постовете. Когато в крайна сметка се прехвърлих на Blogger вече имах твърде много постове за да ги прехвърлям на ръка, а и не бях сигурен дали ще се задържа тук. Е, след като съм трета година тук, то сигурно си струва да ги прехвърля. И най-сетне го направих - намерих някаква програмка, която го прави. Не е особено впечатляваща, но си върши работата ако я настроиш както трябва.
Та така... вече тук се намира пълният ми архив. Става дума за попълнения от периода декември 2004 - юли 2005. Забелязах, че са се прехвърлили и постовете от категория "private", но реших все пак да ги оставя достъпни за четене. Едно време ги писах само и единствено за себе си, в защитена категория, но ... мина доста време и не мисля, че ще е проблем да ги отворя.

Оказа се доста интересно да прочета тук-там по някой пост от преди 3 години. Това е един вид доказателство, че самото започване на този блог накога тогава отдавна е имало смисъл точно по начина, по който си го представях. Самата мисъл е приятна. :)

1 comments:

Lyra said...

Very good!