Thursday, April 23, 2009

Животът ни е куклен театър!

Че животът в България е куклен театър с екстри, е ясно на повечето хора имали съмнителното щастие да живеят в нашата иначе тъй красива и сърдечна страна.

Ето я и дешната програма:

Действие първо - Позитивно:
Роуминг в ЕС - Европейският Парламент слага нови тавани на цените на роуминга (включително за данни).

Действие второ - Негативно:
Кабинетът одобри ограниченията за митингите - Отново тихо и потайно, непредвидено в програмата за деня се гласува не спорен, ами направо скандален текст, ограничаващ правата на гражданите да търсят отговорност от управляващите.
Моят прочитна текста: "Ако се завреш в кучи гъз, ти се разрешава да протестираш. Само да си ни далеч от очите. Радвай се, че и толкова ти разрешаваме!"

Действие трето - Прозорливо:
Когато сме се разбрали, че животът ни изначално е сбъркан - Закачливо обяснение, че "у нас не е като по света..." или по-скоро "те законите са хубаво нещо, ама нали знаете, че у нас не употребяваме такива работи?" леко примесено с "нема 'а са пуашиш, копеуе!".

Действие четвърто - Екологично (зов на хора на еколозите):
Има дръвчета, няма засадители - Някой да иска да засади дръвче? Тези хора имат 500 бели борчета, които скоро ще умрат в чакане някой да ги бодне някъде. Хайде помогнете!

Епилог:
без коментар...

PS: И едно мега яко допълнение от Делян, което просто душа не ми дава да охарактеризирам - Как МВР ще бори престъпността? С повече данъци, промени в ЗЕС и криминализиране на невинните

0 comments: