Thursday, December 16, 2004

Снощи пропуснах да блог-на, ама... имам си оправдания бол - не съм свикнал още, а и писах протоколи до 3:30.

Беше просто ужасно. Ако има нещо, което да мразя в ТУ, то това са протоколите, а ако има нещо кото да мразя дори повече, то това е чертането. Комбинацията от двете е просто умопомрачителна!

Което ми напомня да се оплача от днешният ужасяващ ден - отдавна не съм имал по-тежък. Това, че снощи чертах до 3:30 - иди-ела, това, че след 3,5 часа сън се вдигнах и отидох на серията от умопомрачително безсмислени, скучни и тотално безидейни упражнения, които се състоят предимно в нищо-правене или, евентуално, в преливане от пусто в празно*, си беше направо нормално. Ама това, че цял ден, всяко междучасие, всяка минута, открадната от някой час аз седях и чертах! Е, това още не мога да го преживея! Дори изпуснах 2/3 от лекцията на Ачо Кучето, която си остава единственото смислено нещо за целия семестър. Как имах сили после да се замъкна и на Perl още ми е чудно... Поне това беше една полезна лекция, която смятам да приложа още утре като отида на работа - цяла сутрин ще пренаписвам regex-ове.

Като оставим колко съм смазан обаче - доволен съм. Оправям се дори при всичките гадости около заверките и т.н. и мисля, че това с бачкането и ученето едновременно си ми е по силите и всичко ще е ОК. Само да започна пак да катеря, че... липсата на физическа активност ме прави нервен и агресивен. Не е хубаво така - ще се изпокарам с хубави хора и после много ще ме е яд.

Хе-хе. Не знам как, но сестра ми е подкарала гадния Windows. Не ме и интересува - време и е да се понаучи на нещо - няма само аз да оправям кочинката ;P

Олеле пак стана никое време. Ще взема да си легна, че утре няма да мога да стана за бачкане, а... то си требе ;Р

РР: Гррр! Ужасно съм несериозен по отношение на ССС! Отврат! От утре започвам да чета форума и ще си намеря с какво да помагам, че то иначе... само дето им се водя в списъка - срамота!
_____________________________

* пример - Организация на компютрите - седим и четем някаква идиотщина в продължение на час и нещо за да разберем как се прави нещо, което може да се обясни с думи прости и човешки за има-няма 10 минути...

0 comments: