Friday, June 17, 2005

Smoke

Отдавна не съм писал тук. Всъщност наскоро си спомних за нещо старо и ценно. Един оръфаничък кафяв бележник. Прелиствайки наслуки и зачитайки няколко от изреченията надраскани с молив си спомних, че може и така, че и това е начин. Скоро може да опитам пак.

Междувременно май се грижа за себе си. Не че съм започнал да ям като хората или да спя normal hours, но все нещо правя. И то е да се опитам да откажа цигарите. Мдам. Изтъркано, нали? Ама върши работа. Особено като издрапаш 40 метра скала и или дъхът ти мирише на катран или не го прави просто защото не можеш да си го поемеш нормално. Е, аз не се добутах до второто състояние, но мисля, че идеята да схвана намека още на фаза 1 хич не е лоша :)
Anyway, предполагам че Андрей би го одобрил, което само по себе си ме кара да се чувствам мъничко по-добре. Да видим до къде ще го докарам де. А до къде съм го докарал до сега? Ето:
От началото на месеца, решил че ще спирам да пуша, започнах да пия Табекс по-редовно от който и да е антибиотик, който съм взимал. Gsm-ът ми винаги е навит за следващото хапче. Ефектът? Ами гадно ти е да пушиш (но не прекалено ако ти се пуши достатъчно), а и психологическата подкрепа не е малка. Дали спрях да пуша? Ами не. Не още или поне не напълно. Но пуша по една цигара на ден, при това не всеки ден. Голяма мъка е в началото да пиеш без да пушиш... Ама се справяме криво-ляво :)

Та така... всеки го крета както може :)

0 comments: