Wednesday, June 18, 2008

Снимай МВР!

Според този материал на Нетинфо вече можем спокойно да снимаме служителите на реда! Те нямат право да ни го зараняват! Всеки материал, показващ служител на МВР, който нарушава по някакъв начин закона (с няколко изисквания) ще започва автоматично вътрешно разследване. Яко, а?! :)

За Бога, братя, снимайте! ;)

ПС: Моля, ако някой се добере до официалния документ/публикация, който оповестява това да ми даде линк. Мисля да си го разпечатам и да си го нося с мен в калъфа на фотоапарата. За всеки случай...

3 comments:

Anonymous said...

Виж какво бяхме писали преди време :)
казва се "Виж ченгетата" http://www.e-vestnik.bg/1084

ro-tex said...

Сега най-сетне това ще води до някакво разследване (или поне така ни обещават).

Anonymous said...

това са пълни глупости ,по анонимни сигнали неможе никой да бъде наказан,и неможе да започне дисциплинарно производство,да не забравяме че по конституцията на Р.БЪЛГАРИЯ никой неможе да бъде филмиран без негово съгласие,от тук нататък си извадете извода сами кой може да попадне под ударите на закона.Тези снимки не могат да се използват като доказателствен материал за извършено нарушение или престъпление тъй като не са направени според изискванията на закона и разпоредени от сътвеният орган издаващ разрешение за специални разузнавателни средства.